Elsker du at være kreativ? Så lav dit eget iPhone cover

Er du en person, som elsker at lave ting selv? Der er rigtig mange dejlige ting ved at kunne gøre tingene selv. For det første så er det jo en del af en kreativ proces, hvor man har mulighed for at udfolde sig selv på en ret fantastisk måde. Men derudover så er der nu også noget ret skønt i at kunne sige, at det har man selv lavet.

For eksempel noget som coveret til sin telefon, som man jo nærmeste har med sig overalt, kunne være noget, som man overveje selv at lave. Så hvis du godt kan lide at udfolde dig kreativt, så kan du herunder se mere om, hvordan du kan lave et flot og unikt cover til din iPhone, hvor du altså er helt sikker på, at du er den eneste, der har det.

Telefonen er en accessoires i sig selv

I forlængelse af den moderne og digitale udvikling, så er det også nærmest umuligt for de fleste mennesker at gå ud af døren uden sin telefon – det gør sig særligt gældende for den yngre generation, som næsten er vokset op med telefoner og den slags gear.

Det betyder altså også, at telefonen nærmest bliver en del af den, man er, fordi man altså er så afhængig af den. Og når den nu er så stor en del af ens hverdag, kan man lige så godt også gøre lidt ekstra ud af, at den har et personligt look. Der er selvfølgelig en masse flotte og personlige iPhone covers på markedet, men det kan blive endnu mere personligt, hvis du er kreativ og laver det selv.

Det du har brug for: Covers og krea-grej

Hvis du gerne vil give dig i kast med at lave dit eget, kreative cover, så er der et par ting, du skal bruge. Du skal naturligvis bruge et solidt og ensfarvet iPhone cover, så du har en god base at gå ud fra, når du skal til at gå amok med kreativiteten. Herefter skal du så også bruge en masse krea-grej, så du rent faktisk kan sætte dit personlige præg på coveret. Det kunne eksempelvis være nogle tuscher, noget maling eller nogle fine sten – selvfølgelig alt sammen noget, hvor du ved, at det har en god holdbarhed på det cover, du har fået fat i. Derfra handler det ellers bare om at give den gas og bruge fantasien.