5 gode måder at være kreativ på, både hvis du er kreativ og hvis du mangler en hobby

1: Samle sten og muslinger på stranden

2: Lave yoga

3: besøge Malermester-TR for inspiration til kreativitet

4: Tage på vandretur

5: Begynde til en sport

 

Det er en fantastisk ide at besøge din lokale strand for at samle muslinger, rav og sten.

Vi voksne elsker det, børnene elsker det, og ikke mindst får vi brændt en masse kreativ energi af, og en masse souvenirs man kan gemme hjemme på hylden og i skufferne.

En anden god hobby er yoga som er meget givende for din krop, dit sind og din sjæl.

Du får rørt din krop, strukket dine muskler ud og ikke mindst brændt en masse kalorier af, så fordele er der masser af.

Yoga kan også gavne dig hvis du er stresset og du har brug for at finde ro i dig selv, du kan finde mange gode videoer på youtube så du ikke behøver starte starte på et yogahold.

Hos Malermester-TR bemærker vi at mange mennesker der går i gang med at male er særlig kreative og egentligt derfor elsker at male.

Derfor vælger mange selv at lave malerarbejde i deres hjem, det synes vi også er en fantastisk ide, for udover at man får vedligeholdt sit hjem får man også udfoldet sin kreativitet.

Vandretur er en sikker vinder, at gå ture i den smukke natur er givende i sig selv, især på en varm solskinsdag, du får masser d-vitamin, du får rørt din krop, og du løber aldrig tør for nye steder du kan opleve og vandre.

Hvis du har meget energi er sport også godt for dig, der er helt sikkert en idrætshal og svømmehal i dit nær område, så det er bare at vælge det der tiltaler dig mest.

Der er mange voksne der aldrig får meldt sig til en sport fordi de har travlt med arbejde, hjem, og måske børn, men det bedste du kan gøre for dig selv er at gøre det selv om du føler du ikke har tid, du møder nye mennesker, du får brudt dine mønstre, og skubbet dig selv ud i, måske nye eventyr.